یادداشت 31 اردیبهشت 1396 - لزوم پرهیز از اختلاف افکنی

ساخت وبلاگ

نویسنده: علیرضا بوژمهرانی - دوشنبه ۱ خرداد ۱۳٩٦

متاسفانه از دیروز تا بحال پیامهایی با این مضامین در شبکه های مجازی در حال انتشار است:

 

امروز آرامترین شنبه پس از انتخابات در حالیکه کاندیدای ۱۶میلیون نفر رأی نیاورد.
این آرامش مدیون شرافت ، نجابت و قانونمداری کسانیست که روحانی به آنها میگوید تندرو.
هنوز شرافت ، نجابت و قانونمداری شما در شنبه پس از انتخابات 88 یادمان هست.

 

16 میلیون جنگ طلب و متحجر توی انتخابات رای نیاوردند ولی شهر در امن و امانه .

8 سال پیش هم 13 میلیون صلح طلب و متمدن رای نیاوردند ، 8 ماه جنگ داخلی شد

 

به کسانی که دارن این پیامهای اختلاف برانگیز رو خونده یا نخونده پخش میکنند باید عرض کنم که:

 

خواهران و برادران گرامی

هموطنان عزیز

 

فتنه همیشه به یک شکل و صورت رخ نمیده. خیلی وقتها اونقدر فتنه پیچیده و عجیب میشه که تمیز دادن حق و باطل رو از هم سخت میکنه و فردی که ممکنه فکر کنه داره به وظیفه انقلابی و اسلامی خودش عمل میکنه ، در واقع اسیر فتنه ای ناپیدا و مرموز شده باشه. در چنین مواقعی باید به ولی فقیه و رهبری معظم انقلاب رجوع کرد و حرف و اقدام ما باید مطابق با حرف و اقدام ولی فقیه باشه تا از خطر افتادن در گرداب فتنه در امان باشیم.

 

آنچه که در تبلیغات انتخابات از دو طرف باید گفته میشد و نباید گفته میشد رو همه دیدیم و شنیدیم. زمان تبلیغات گذشت و صندوقهای اخذ رأی محلی شد که تصمیم مردم برای اتخاذ شیوه ی اداره ی دولت با دادن رأی به کاندیدای مورد نظرشون جلوه و شکوه یافت. در زمان تبلیغات همه آزاد بودند به نفع کاندیدای مورد نظرشون تبلیغ کنند و در زمان انتخاب هم ، مردم آزادانه به کاندیداها رای دادند (و یا صرفا" در انتخابات شرکت کردند بدون اینکه به کسی رأی دهند). روز بعد از انتخابات مقام معظم رهبری پیام مهمی رو خطاب به ملت بزرگ ایران صادر فرمودند. کسانی که دل در گرو کشور و مردم و نظام دارند باید این پیام رو سر لوحه کار خود قرار دهند و از بیان هر گونه صحبت تفرقه افکنانه در این ارتباط خودداری نمایند.

 

مقام رهبری در این پیام و پس از ذکر مقدمه در اولین بند از تاکیدات و سفارشات خود میفرمایند:

به مردم عزیز، عرض میکنم خدای را بر موفقیت در برگزاری انتخابات شکر گزارید و پس از التهابِ روزها و هفته‌های پیش از انتخابات، اکنون به اتحاد و اتفاق عمومی بیاندیشید که بی‌شک یک عامل مهم استحکام و اقتدار ملی است. همه در زیر سایه‌ی نظام جمهوری اسلامی و فرزندان این میهنِ سرافرازید، بکوشید تا سهم خود از وظیفه‌ی پیشبرد کشور به سمت هدفهای بزرگ را بشناسید و دنبال کنید. برآمدن همه‌ی آرزوهای ملی در گرو چنین اندیشیدن و چنین عمل کردن است.

 

آیا سخن کسانی که امروز تلاش میکنند آن 16 میلیون هموطن عزیزی که به جناب آقای روحانی رای ندادند رو از بقیه ی ملت جدا فرض کنند ، با این فرمایش و توصیه ی مقام معظم رهبری سنخیت و هماهنگی داره؟ آیا این دیوار کشی در بین آحاد جامعه خود فتنه ای جدید نیست؟

 

ما مردم (چه طرفداران آقای روحانی ، چه طرفداران آقای رییسی ، چه طرفداران دو کاندیدای دیگر و چه آنانی که رأیشان جزو آراء باطله قرار گرفت و چه حتی آنانی که در انتخابات شرکت نکردند) هیچ مشکلی با هم نداشته و نداریم و بصورتی متحد تحت هدایت عالیه مقام رهبری در کنار هم زندگی و از منافع ملی خود دفاع کرده و خواهیم کرد. این برخی سیاسیون بی تدبیر و یا جاه طلب هستند که در جبران ندانم کاری خود و یا آرزوهای بر باد رفته ، بر طبل تفرقه و جدایی میکوبند و تلاش میکنند در این راه ، اینگونه وانمود کنند که این خواست فلان تعداد نفر از مردم ایران نیز هست.

 

خیر ؛ اینچنین نیست. مردم ما به خوبی و خوشی با هم هستند و اختلاف سلایق و نظرات رو پذیرفته اند. در خانواده ها و دوستان ما کم نیستند افرادی که از نظر سیاسی دارای آرایی متفاوت و بعضا" متضاد هستند اما این تفاوتها و این تضادهای سیاسی باعث نشده که محبت و دوستی بین ما کاهش پیدا کنه. ما در جای خود از فکر و نظر سیاسیمون دفاع میکنیم و در زمان لازم ، به چیزی جز وحدت و یکپارچگی ملت نمی اندیشیم.

 

آنانی که هنوز به دنبال تفرقه هستند ، فتنه گرانی در لباس دوستند که باید مراقب آنان بود و اجازه نداد امیال شخصی خودشون رو در لوای حمایت از حقوق مردم!! دنبال کنند.

 

اما باید به این پرسش هم بپردازیم که حق و جایگاه این 16 میلیون و 480 هزار نفری که به رئیس جمهور منتخب رأی نداده اند چیست و کجاست؟

 

در مثل مناقشه نیست اما اگر کشور رو یک شرکت سهامی عام فرض کنیم ، هموطنان ما همانند سهامداران این شرکت هستند که هر یک دارای یک سهم است. سهم هر ایرانی از مشارکت در اداره کشور کاملا" برابر و یکسان است و در این رابطه هیچ فرقی بین عالیترین مقام کشور (ولی فقیه و مقام رهبری) با دیگر افراد جامعه (مردم شهر و روستا ، زن و مرد ، پیر و جوان) وجود نداره. هر یک از ما صاحب یک سهم و یک رأی در این شرکت فرضی هستیم. ارکان امور اجرایی در کشور ما عبارتند از:

 

رهبری نظام

دولت و تمامی نهادهای وابسته به دولت

مجلس شورای اسلامی

شوراهای اسلامی شهر و روستا

مجلس خبرگان

 

در کشور ما بحمدالله و به برکت انقلاب تمامی این ارکان با رأی مستقیم (و یا غیر مستقیم در خصوص انتخاب رهبر) توسط مردم انتخاب میشوند و مردم از این طریق در امور جاری و اجرائی کشور دخالت نموده و سرنوشت خودشون رو تعیین میکنند. هر گروه سیاسی در کشور (چه اکثریت و چه اقلیت) که تصمیم داشته باشه در اداره ی کشور نقش آفرینی کنه ، باید صرفا" و صرفا" از طریق جلب آرای مردم و اون هم فقط در عرصه ی انتخابات ، نسبت به این مهم اقدام نماید. احزاب و تشکلهای سیاسی قانونی در همین راستا کاربرد دارند. این نهادهای مردمی میتونند بر اساس قانون تشکیل شده و با جمع نمودن افرادی که دارای علایق و تفکرات مشابه در امر اداره کشور هستند و با حضور در عرصه انتخابات و جذب آرای مردم ، در نهادهای اجرایی کشور (دولت ، مجلس و یا شوراهای اسلامی شهر و روستا) حضور یافته و اراده ی اعضای حزب و یا تشکل خودشون رو (که بر گرفته از اراده ی مردمی است که در اون حزب و تشکل حضور دارند) در اداره کشور اعمال کنند.

 

هر راه دیگری بجز این ، لشکرکشی سیاسی تلقی میشه و فاقد وجاهت قانونی است و ثمره ای جز ایجاد اختلاف در بین آحاد مردم و دمیدن در آتش فتنه ای دیگر ندارد.

آن 16 میلیون و 480 هزار نفر هموطنی که به کاندیدایی جز آقای روحانی رأی دادند و یا آن 16 میلیون و 380 هزار هموطنی که یا اصلا" در انتخابات شرکت نکردند و یا رأیشان باطل شد ، میتونند از طریق ایجاد تشکلها و احزاب قانونی و شرکت در انتخابات در اداره کشور به اندازه ی رأیی که میارند دخالت مستقیم داشته باشند.

 

البته دولتمردان هم باید توجه کنند که همیشه در اقلیت بودن به معنای نداشتن حرف و فکر و نظر صحیح ، نیست. در بین کسانی که به دولت کنونی رأی ندادند افراد فرهیخته ی بسیاری دیده میشن که استفاده از فکر و تجربیات اونها میتونه برای کشور سازنده و مفید باشه. خوشبختانه جناب آقای روحانی در اولین نطق پس از برگزاری انتخابات اعلام کردند تلاش میکنند اعتماد این گروه از هموطنان رو جلب کنند.

 

امیدوارم ایشون در عمل هم اینگونه باشند تا همه ی مردم احساس کنند دیده میشن و کسی هست که حرف و پیشنهاد و انتقادشون رو گوش کنه و اگه حرف درستی بود ، مورد توجه قرار بده.

خرّم آن بقعه که آرامگه ......
ما را در سایت خرّم آن بقعه که آرامگه ... دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 5amehranie بازدید : 109 تاريخ : شنبه 6 خرداد 1396 ساعت: 9:02